Inkoop

De werkwijze

Scootmobielen Inkoop

Scootmobieleninkoop.nl koopt uw scootmobiel in wanneer u deze wilt verkopen. Wij hebben verschillende partijen welke, afhankelijk van de specificaties en kenmerken van de Scootmobiel, mogelijk een bod op uw Scootmobiel kunnen uitbrengen. (Naar niet ieder type scootmobiel of elk bouwjaar is bijvoorbeeld even veel vraag.) De door u verstrekte gegevens bepalen de inkopers of, en zo ja, hoe hoog het bod is dat zij uitbrengen. Indien wij één of meerdere biedingen ontvangen krijgt u van ons altijd het hoogste bod door. Dit bod is de prijs die u, na akkoord, van ons voor de Scootmobiel kunt krijgen. Geen verborgen kosten en de Scootmobiel wordt kosteloos bij u afgehaald!

2594

Scootmobielen aangemeld

2431

Scootmobielen getaxeerd

1995

Scootmobielen ingekocht

UW SCOOTMOBIEL

Hoe meer gegevens u aanlevert, hoe beter de inschatting van de waarde van uw scootmobiel.

Taxatie en waardebepaling

Onze taxatie

De taxatie vindt plaats op basis van de door u verstrekte gegevens en foto’s. Hoe meer en des te gedetailleerder de gegevens en de foto’s, hoe beter wij in staat zijn om u de beste prijs voor uw Scootmobiel te geven. Na ontvangst van de gegevens verzenden wij deze (geanonimiseerd) naar onze partners met het verzoek om een beoordeling van en een mogelijk bod op de Scootmobiel. Er is een mogelijkheid dat op basis van de gegevens geen bod gedaan wordt, omdat de Scootmobiel bijvoorbeeld te oud is of dat er reeds veel van een bepaald model bij op voorraad zijn. Een andere mogelijkheid is dat meer gegevens, bijvoorbeeld documentatie of een detailfoto, benodigd is om een bod uit te brengen. In het laatste geval zullen wij u verzoeken om deze aanvullende informatie aan te leveren. Binnen enkele dagen tot maximaal een week (afhankelijk van de reactie van onze partners) ontvangt u van ons een reactie met hierin vermeld of wij een bod op de Scootmobiel hebben ontvangen en, zo ja, eventueel de prijs welke u van ons kunt krijgen voor uw Scootmobiel!

De afronding

Aanvaarding en uitbetaling

Indien u van ons een bod heeft ontvangen dat u wilt accepteren kunt u dit doen door op de mail waarin het bod vermeld staat te reageren. Als wij deze mail ontvangen hebben doen wij u een inkoopovereenkomst toekomen in de inkoopovereenkomst staat duidelijk het bedrag vermeld dat u van ons voor de Scootmobiel ontvangt. Na ontvangst van de overeenkomst kunnen we samen een datum en tijdstip afspreken waarop het voor u uitkomt dat we de Scootmobiel bij u ophalen. Afhalen van de Scootmobiel kan zowel door ons zelf, een transportbedrijf of één van onze inkooppartners gedaan worden. In alle gevallen wordt u hier duidelijk vooraf over geinformeerd.

De uitbetaling vindt plaats zodra wij de Scootmobiel bij u opgehaald hebben. Na een korte controle van de werking en de staat van de Scootmobiel wordt het geld binnen twee werkdagen naar de door u opgegeven rekening overgemaakt. Een veilige, snelle en zorgeloze afwikkeling is gegarandeerd!

De beste van Nederland!

Meld uw scootmobiel aan

Meld uw Scootmobiel nu aan en ontvang snel een bod!

© Copyright - Scootmobielen Inkoop.nl